Bericht versturen
Thuis

Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Een professionele Fabrikant van Draden en Kabels
De Technologieco. Ltd van de Zhenglankabel, vroeger als de Kabelco. Ltd wordt bekend van Henan Zhengzhou, is één van de ondernemingen van de grootste schaalbackbone in de draad van China en de kabelindustrie die. Is het geregistreerde kapitaal van ons bedrijf ongeveer $32 miljoen en ons hoofdkwartier wordt gevestigd bij de 49ste verdieping van de Zuidentoren van het Centrum van Groenland, het Nieuwe District van Zhengzhou (Tweelingtorens). Onze fabriek wordt gevestigd in Zhengzhou-van de Kabelwetenschap en Technologie Industrieterrein van de industriezone van Wuzhi.

Onze hoofdproducten zijn negen belangrijke categorieën, 10 productreeksen en 60 verscheidenheden, met inbegrip van allerlei naakte draden, de speciale kabels van machtskabels (cross-linked kabels, plastic kabels en meer) (brand - vertrager, vuurvaste, lage rook en halogeen vrije kabels), controlekabels, boven geïsoleerde kabels, de draden van het huisgebruik en anderen.


China Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0


Breed Assortiment om te kiezen van
Ons bedrijf is gespecialiseerd in leiders zoals Alle Aluminiumleiders (AACs), Alle Leiders (AAACs), Aluminiumleider Staal Versterkt (ACSR) van de Aluminiumlegering, Versterkt het Aluminium Bekleed Staal van de Aluminiumleider (ACSR/AW), Al Versterkt Staal van de Aluminiumlegering (AACSR), het Aluminiumlegering Versterkt (ACAR), Bundels (ACSs) van de Aluminiumleider van het Aluminium de Beklede Staal en galvaniseerde de Bundels van de Staaldraad. Wij kunnen Lucht Gebundelde Kabels (ABC-kabels) ook leveren, isoleerde pvc draden en de flexibele draden, pvc geïsoleerde machtskabels, XLPE isoleerden machtskabels, algemene rubber in de schede gestoken flexibele kabels, mijnkabels, lassende kabels en controlekabels.
 

China Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1


Samenkomende Internationale Normen
Onze producten worden geproduceerd in strikte overeenstemming met nationale normen (GB), en kunnen overeenkomstig CEI, CCITT, de Britse productie van BS, van DIN, van JIS, van ASTM en N-F-, maar ook volgens de eisen worden geproduceerd van de klant voor het niet genormaliseerde ontwerp van het kabelproduct en productie om aan de behoeften van de verschillende klant te voldoen. Contacteer ons vandaag om met sourcing te beginnen.
 

China Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2


Het Ministerie van Kwaliteitscontrole
Wij hebben niet alleen een team van QA, maar ook gevorderd materiaal die aan test worden gebruikt. Het QA team is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de producten van het gehele bedrijf. Hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de controle van de inspectie, de meting en het testmateriaal om producten te maken aan de vereiste vereisten en aan de speciale behoeften van onze klant voldoen.

 

China Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

OEM en ODM de Diensten zijn Welkom
Wij zijn een professionele OEM en ODM leverancier.

Zodra wij de detailinformatie van producten bevestigden, zullen wij ZO VLUG MOGELIJK schikken. Contacteer ons vandaag om met sourcing te beginnen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ongeveer ZHENGLAN-KABEL

De Technologieco. van de Zhenglankabel, Ltd, vroeger als de Kabelco. van Henan Zhengzhou wordt bekend, Ltd, is één van de backstoneondernemingen op grote schaal in de draad van China en de kabelindustrie die. Het geregistreerde kapitaal van het bedrijf is 204 miljoen 600 duizend yuan, en het is hoofdkwartier wordt gevestigd in vloer 49 van de Zuidentoren van het Centrum van Groenland van het hoge station van Zhengzhou (de Tweelingtorens van Petronas). De fabriek wordt gevestigd in de Zhengzhou-kabelwetenschap en technologie en ontwikkelingstechnologie en prodcutiontechnologie.

 

De companyproducten worden wijd gebruikt op de sleutelindustrieën en het gebied van nationale economische ontwikkeling, zoals stroom, burgerlijke bouw, metallurgie, spoorweg, transportion, telecommunicaties, aardolie, chemische techniek, bouw en de nationale defensie en militaire industrie. Het is uitgevoerd naar 12 landen en gebieden in het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Afrika, en gehad een brede invloed en een goede reputatie in de binnenlandse en buitenlandse markten.

 

 

 

 

 

Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Zhenglan Cable Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : Zhenglankabel

Aantal werknemers : 300~349

Jaarlijkse omzet : 40,000,000-44,999,999

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Certificaten China Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Certificaten China Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Certificaten China Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Certificaten