Bericht versturen
producten
nieuws
Thuis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Hoe kunnen we Twin&Earth Cable gebruiken?
Contactpersonen
Contactpersonen: Miss. Linda Yang
Fax.: 86-371-61286032
Contact opnemen
Post ons

Hoe kunnen we Twin&Earth Cable gebruiken?

2024-04-02
Latest company news about Hoe kunnen we Twin&Earth Cable gebruiken?

Twin and earth-kabel (vaak "T&E" en soms "T&E") is een soort 300/500V plat gehuld elektriciteitskabel,met twee geïsoleerde stroomdragende geleiders en een circuitbeschermingsgeleider (CPC = PE = aarde)In Australië en Nieuw-Zeeland wordt dit type kabel ook wel 'Flat TPS' (Thermo-plastic enched), evenals 'Twin and Earth' of 'Twin with Earth' genoemd.Het wordt gewoonlijk gebruikt voor vaste bedrading in huishoudelijke en commerciële gebouwenHet is niet bedoeld voor gebruik wanneer het aan regelmatige beweging of zonlicht wordt blootgesteld, omdat de bekleding wordt beïnvloed door ultraviolette straling.Het is geschikt voor het leggen in leidingen of trunking waar mechanische bescherming vereist isEen tweeling- en aardkabel is een algemene vaste bedrading en verlichtingskabel, die drie geleiders bevat.
 

Minimale buigradius:
Diameter tot 10 mm - 3 x totale diameter
Diameter 10 mm tot 25 mm - 4 x totale diameter
(Op basis van de grotere afmetingen)

 

De nadelen van tweeling- en aardkabel?

Het is niet geschikt voor gebruik in een bovenkabel. Twin- en aardkabel is normaal gemaakt met PVC-bekleding en isolatie, die onder de juiste omstandigheden een bijna onbepaalde levensduur heeft.Maar UV-licht zorgt ervoor dat het faalt., dus Twin and Earth is niet geschikt voor gebruik in de buitenlucht. Het kan ook worden gemaakt met een lage rook nul halogeen (LSZH) buitenste bekleding

 

Zhenglan Cable Technology Co., Ltd is een professionele fabrikant van verschillende bouwdraad, elektrische kabel, tweeling aardkabel.

Privacybeleid | China Goede kwaliteit De Kabel van de aluminiummacht Auteursrecht © 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.